E-mail webmaster@proera.se

Profilprodukter som syns i mängden

Det som är så smart med profilprodukter är att det handlar om att ge bort presenter, vilket ju alltid är glädjande, som sedan kan få dig och ditt företag att synas i många sammanhang och under en längre tid. Genom att ge kepsen företagets logo, färger och kanske till och med en liten slogan står du ut i mängden och din marknadsföring når ut på ett kul och kreativt sätt.

Lätt som en plätt kan du köpa in kepsar på https://www.brandnewprofile.com/se/kepsar och ge din affärsverksamhet den exponering som den förtjänar. Mässor, sportevenemang eller ute på promenad – kepsen kommer att vara uppskattad av många anledningar av både mottagarna och din verksamhet.

Se till att bli uppmärksammad

röd kepsKonceptet med en keps med en logga är mycket väl beprövat och faktumet att det bland annat används i de amerikanska presidentkampanjerna, till exempel Trumps röda kepsar, är om något ett testamente på dess effektivitet. På en mässa eller en stor konferens är det viktigt att du står ut i mängden och få saker syns så väl som huvudbonader. Om dina medarbetare bär kepsen under events som konferenser, mässor och temadagar så kommer ditt företag garanterat vara det som märks mest. Just kepsar är dessutom extremt användbara, inte minst då de skyddar mot solen och därför kommer att användas vid många andra tillfällen, särskilt utomhus vilket innebär att fler kommer att se den.

Sponsra event

Ett annat mycket bra sätt att marknadsföra dig på med profilreklam är att sponsra ett event och ge deltagarna dina kepsar. Det kan vara ett stort fotbollsevent eller något mer udda och unikt som en medeltidssport där spelare, volontärer eller publiken kan bära dina kepsar. Då det är extremt populärt att lägga ut bilder på nätet kommer alla inblandade att ta foton på plats, och dina kepsar kommer hela tiden att vara i fokus.